PureColour® Grey of the day

YMPÄRISTÖVASTUU EI LUO VAIN YHTÄ VAAN USEITA HARMAAN SÄVYJÄ

Olemme entistäkin ylpeämpiä siitä, että astioiden värisävyt voivat vaihdella. Joka päivä uusi harmaa väri. Tämä on se ero. Näkyvä vaihtelu on todiste kestävästä tuotannosta, jossa käytetään 100-prosenttista kierrätystä.

GREY OF THE DAY ON TODISTE KIERRÄTYKSESTÄ

Aluksi valmistimme jäteastiat aina uudesta muovista. Pieni määrä väriainetta antoi niille tarkan värikoodimme mukaisen värin.

Nykyään valmistamme jäteastiat 100-prosenttisesta kierrätysmuovista, joka säilyttää värit aiemmasta värjäyksestä. Oikean värin saaminen astioihin vaatii värilisäaineita. Astiat kierrätetään useita kertoja. Joka kerta lisäaineita on lisättävä oikean värin aikaansaamiseksi.

Nyt tiedämme kuitenkin, että astiat voidaan kierrättää 10 kertaa ilman laadun heikkenemistä, mutta tämä edellyttää puhdasta elinkaarta ilman värilisäaineita. Astiamme pysyvät harmaina ilman lisäaineita huolellisen lajittelun ansiosta.

PURECOLOUR® Grey of the day pitää muovin puhtaana, jotta se voidaan kierrättää sukupolvien yli.

• 100-prosenttisesti kierrätetyt astiat

• Ei lisäaineita

• Astiat voidaan kierrättää vähintään 10 kertaa

 

>> Esite Pure Colour

WIN-WIN SINULLE JA YMPÄRISTÖLLE

Käyttämällä tummanharmaita astioita yhdessä värillisten kansien tai klipsien kanssa voit helpottaa astioiden käsittelyä, optimoida varastointia ja vähentää kustannuksia. Klipsit on helppo asentaa, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä pohjoismaisen murtoväristandardin mukaisesti.

Haluan nähdä lisää esimerkkejä klipseistä