PWS TUKEE TEAM RYNKEBY – GOD MORGON -PROJEKTIA

 

KULTASPONSORI

PWS on lahjoittanut rahaa Team Rynkeby – God Morgon -projektille ja niin siitä tuli suuren pyöräilyprojektin kultasponsori. Projekti kerää rahaa syöpäsairaille lapsille ja heidän perheilleen.

YKSITOISTA PYÖRÄILIJÄÄ PARIISIIN

Team Rynkeby perustettiin Tanskassa vuonna 2002, kun yksitoista harrastelijapyöräilijää päätti pyöräillä Pariisiin katsomaan ”Tour de France”-kilpailun maaliintulon. Pyöräilijöillä oli yhteyksiä Rynkeby Foods -yritykseen ja he onnistuivat saamaan tämän elintarvikeyrityksen pääsponsorikseen muiden sponsoreiden lisäksi. Viikon kestänyt pyöräily tuotti 44 500 SEK, joka lahjoitettiin Odenseen yliopistollisen sairaalan syöpäsairaiden lasten osastolle. Tästä tuli lähtölaukaisu vuosittaiselle perinteelle, joka on levinnyt kaikkialle Pohjoismaihin. Tällä hetkellä jo useat joukkueet keräävät rahaa syöpäsairaille lapsille.

YHDESTÄ JOUKKUEESTA TULI 59

Tänä päivänä Team Rynkeby koostuu 59 joukkueesta, joissa on 2 400 harrastelijapyöräilijää ja 550 toimitsijaa. Pyöräilijöitä on valittu Ruotsista, Tanskasta, Suomesta, Norjasta, Färsaarilta, Islannista, Saksa ja Sveitsi Team Rynkebyn kotisivuille tulleiden tuhansien hakemusten perusteella. Valitut sitoutuvat pyöräilemään 1200 km Pariisiin sekä keräämään rahaa projektiin aktiivisesti.

RAHA LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ SYÖPÄSAIRAIDEN LASTEN HYVÄKSI

Kotisivulla esitellään eri joukkueiden osallistujat; TEAM RYNKEBY. Täältä voit valita joukkueen ja jopa osallistujan, jota haluat sponsoroida. Rahat menevät lyhentämättömänä syöpäsairaille lapsille ja heidän perheilleen.

LUE LISÄÄ...