PWS TUKEE RYNKEBYTÄ

RYNKEBYN KULTASPONSORI

Usein vuosien varrella PWS on jatkuvasti tukenut Team Rynkebyta ylpeänä kultasponsorina. Haluamme tehdä todellisen eron kriittisesti sairaiden lasten hyväksi.

 

YKSITOISTA PYÖRÄILIJÄÄ PARIISIIN

Team Rynkeby sai alkunsa Tanskassa vuonna 2002, kun yksitoista pyöräilyharrastajaa päätti lähteä matkalle Pariisiin todistaakseen arvostetun pyöräilykilpailun "Tour de France" päätöstä. Nämä pyöräilijät, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foodsiin, onnistuivat ei vain rekrytoimaan yrityksen sponsoriksi vaan lahjoittivat myös ylijäämän lasten syöpäosastolle Odensen yliopistosairaalassa.

 

Tämä tapahtuma merkitsi vuosittain toistuvan perinteen alkua, joka on levinnyt Pohjoismaiden yli ja kasvanut 62 joukkueeseen, joissa on noin 2000 omistautunutta amatööripyöräilijää ja 550 omistautunutta vapaaehtoista. Ruotsista ja kahdeksasta muusta maasta valitaan huolellisesti pyöräilijät tuhansien hakemusten joukosta Team Rynkebyn verkkosivuston kautta. Nämä valitut yksilöt sitoutuvat ei vain pyöräilemään vaikuttavat 1200 km Pariisiin, vaan myös aktiivisesti työskentelemään varojen keräämiseksi projektille.

 

TUKEAMME KRITIISESTI SAIRAITA LAPSIA

Ruotsissa Team Rynkeby tukee kahta merkittävää järjestöä: Lapsisyöpäsäätiötä ja Lasten aivosäätiötä. PWS:llä me olemme syvästi sitoutuneita vaikuttamaan ja ylpeitä siitä, että sponsoroimme Team Rynkebyta sekä Ruotsissa että Tanskassa.

 

Lue lisää Team Rynkebysta heidän verkkosivuillaan