4-pyöräiset astiat

400 litraa
500 litraa
660 litraa
770 litraa
1000 litraa
1000 litraa split
 
 
 
 

Vakaita, ergonomisia ja helposti kuljetettavia

PWS:n jäteastiat on kehitetty huomioiden sekä jätteiden kerääjän että astioiden käyttäjän ergonomia

PWS:n 4-pyöriäiset astiat ovat helposti kuljetettavia tukevien, helposti tartuttavien kahvojen ja kääntyvien pyörien ansiosta. Kahdessa pyörässä on jarru. Jarruilla varustettujen pyörien vaihtaminen on helposti tehtävissä. Jos pyörien ei haluta kääntyvän, ne voidaan varustaa kääntymisen estolla. PWS tarjoaa erityyppisiä pyöriä erilaisia käyttötarkoituksia varten. PWS:llä on esimerkiksi pyöriä, jotka soveltuvat erikoiskorkeisiin kuormiin sekä pyöriä, jotka on mukautettu korkealla nopeudella tarkoitettuihin kuljetuksiin. Herkille ja vaaleille lattioille on valkoisella kumilla varustettuja pyöriä. Isojen jätemäärien sisäisissä kuljetuksissa sairaaloissa tai teollisuudessa voidaan useampi 4-pyöräinen astia liittää yhteen PWS:n junaliitäntäsarjalla, joka ruuvataan kiinni astioiden pyöriin turvallisesti ja helposti.

Päivitä lisävarusteilla

Kaikki PWS-astiat voidaan tilata lisävarusteiden kanssa tai lisävarusteet voidaan tilata toimituksen jälkeen. 4-pyörisille astioille on olemassa Ergolock-kansi (kansi kannessa), joka rajoittaa jätteiden tilavuutta pienemmän täyttöaukon avulla. 660 litran astiat voi täydentää väliseinällä, jolloin yhteen astiaan voi laittaa kahta jätejaetta.

Mukautetut materiaalivalinnat

Oikea materiaalivalinta on tärkeää, jotta tuotteet kestävät talvet ja kiinnijäätyneen jätteen tyhjennykset. PWS:llä on pitkä kokemus astioiden kehittämisestä ja rakenteiden, materiaalien ja niiden paksuuden mukauttamisesta niihin tiukkoihin vaatimuksiin, jotka asetetaan astioille Pohjoismaissa. PWS on tästä syystä valinnut korkealaatuisen HDPE-muovin, joka on testattu ja hyväksytty -40 - +80 °C:n lämpötila-alueelle. Kannen paino estää sitä avautumasta tuulen voimasta ja muotoilu mahdollistaa sadeveden virtaamisen pois kannen päältä.

Helppo tyhjentää

PWS-astiat on suunniteltu täyttämään hyvälle työympäristölle asetetut vaatimukset. Astiat ovat hieman kartion muotoisia, sileitä ja niissä on pyöreät kulmat, mikä helpottaa tyhjentämistä ja puhdistamista. Nostoreuna on muotoiltu standardin mukaan sopimaan useimpiin takaa ja sivusta lastattaviin jäteautoihin.

Esite 2-, 3- ja 4-pyöräisistä astioista (pdf)