Toronto-täyttöosa/säiliö

Harkitusti suunniteltuja malleja

Toronto on harkitusti suunniteltu jätejärjestelmä, joka sopii erilaisiin kaupunkiympäristöihin. Toronto on osittain maahan kaivettu järjestelmä, johon mahtuu isoja jätemääriä. Se soveltuu paikkoihin, joihin ei haluta tehdä laajoja kaivantoja, kuten esimerkiksi arkeologisesti tärkeisiin paikkoihin, vaikeasti kaivettavaan maaperään tai kaapeleita ja putkia täynnä olevaan maahan. Asennus on helppo ja vaatii vain vähäistä kaivuutyötä. Toronton maanalainen tilavuus on 3, 4 tai 5 m3 ja kaivuusyvyys 60, 105 ja 150 cm. Toronton kehittäminen perustuu pitkään kokemukseen järkevästä jätteiden käsittelystä, jossa käytön helppous, turvallisuus, kestävyys ja paloturvallisuus ovat tärkeitä, kuten myös sulautuminen ympäröivään alueeseen. Täyttöosa voidaan tilata RAL-väreissä ja säiliö voidaan päällystää erilaisilla päällysteillä. Täyttöaukkoja on erilaisille jätejakeille ja ne voidaan tarvittaessa nopeasti ja helposti mukauttaa muille jätejakeille.

Käytännöllinen ja kestävä

Käyttökustannukset ovat pienet Toronton asentamisen jälkeen. Järjestelmä on tukeva ja valmistetaan täysin ilman muoviosia, minkä ansiosta se kestää lämpötilavaihteluja. Betonisäiliö ja täyttöosa 3 mm paksua galvanoitua terästä takaavat monen vuoden käytön. Sisäpuoli ja ulkopuoli ovat tukevia, kestäviä ja paloturvallisia sekä ilkivallan kestäviä. Järjestelmä vaatii vain vähän kunnossapitoa eikä siinä käytetä kertakäyttösäkkejä, mikä takaa edullisen kustannusrakenteen. Järjestelmässä on tyhjennyslaite erityyppisille autoille, ja se on helppo tyhjentää.

Toimii kaikissa ympäristöissä

Toronto sulautuu ympäristöön, koska sitä on helppo muuntaa. Valittavissa on eri värejä, vasaralakkamaalatulla tai metallilakatulla täyttöosalla. Betonisäiliö voidaan päällystää esimerkiksi puulla tai jollain värillisellä päällysteellä. Erikseen tilattaessa tuotteelle on saatavissa myös antigraffitikäsittely. Täyttöaukko on optimaalisella korkeudella myös pyörätuolia käyttäville. Toronton vakiomallissa on kaksi täyttöaukkoa jätemäärän optimoimiseksi. Saatavilla on erilaisia täyttöaukkoja eri jätejakeille, kuten loppujätteelle, lasille, paperille, tekstiileille ja muoville. On myös mahdollista valita vain yksi täyttöaukko kahden sijasta. Järjestelmä on joustava ja siihen voidaan jälkikäteen lisätä muun tyyppisiä täyttöjä, mikäli se on tarpeen. Lapsiturvallisuuden kannalta paras täyttöaukko on tilavuusrajoitettu rumpu (kaksoisrumpu tai yksi rumpu), jossa jäte putoaa säiliöön vasta, kun täyttöaukko suljetaan.