Astioiden käsittely

Neuvonta, jakelu ja keräily

PWS otti toiminnassaan jo varhaisessa vaiheessa huomioon ympäristökysymykset ja kestävän kehityksen ja tänä päivänä se on markkinajohtaja Pohjoismaiden alueella. PWS tarjoaa korkealaatuisia palveluja ja neuvontaa ennen toimitusta, toimituksen aikana ja sen jälkeen. Meillä on korkealaatuiset ja innovatiiviset logistiikkapalvelut astioiden käsittelyyn. Tarjoamme kaikki palvelut eli vanhojen astioiden keräilyn, uusien astioiden jakelun ja tunnistus- ja rekisteröintipalvelut tyhjennykseen. Toimimme yhteistyössä vain alan johtavien tunnistusjärjestelmätekniikan toimittajien kanssa. Asiakkaiden toiveiden ja oman kokemuksemme perusteella löydämme parhaat ratkaisut astioiden tunnistamiseen lähtökohtina kustannussäästöt, joustavuus ja kannattavuus tulevaisuudessa. Tarjoamme tukea koko toteutuksen ajan, jotta järjestelmä toimii moitteettomasti ja tyydyttävästi.

Nopea varaosien toimitus

Toimituksen jälkeen saatetaan tarvita varaosia. PWS:n keskusvarasto on Ruotsissa, lähellä markkina-aluetta. Tämän takia varaosien ja lisävarusteiden toimittaminen voidaan tehdä nopeasti.

Tiedot tilaajille

PWS voi myös, tilaajan laskuun, tuottaa informaatiomateriaalia ennen astioiden vaihtamista tai lisävarusteiden toimittamista. Perustiedot ovat jo olemassa ja ne mukautetaan asiakkaan profiiliin.