Miksi Duo Select?

Tulevaisuudessakin käyttökelpoinen

Duo Select -järjestelmä on valmis kohtaamaan syntypaikkalajittelun ja jätteiden kierrätyksen haasteet, sillä sitä voidaan täydentää kattamaan useampia jätejakeita.

Laajennettava

Duo Select -järjestelmä on hyvin testattu ja sitä voidaan laajentaa helposti väliseinillä (kaksi jätejaetta yhdessä astiassa). Se voidaan laajentaa myös Quattro Select järjestelmäksi. 

Helppo asentaa

Duo Select -järjestelmä on yksi markkinoiden helpoimmista ja nopeimmista asentaa onpa sitten kysymyksessä vakioastia, astia kahdelle jätejakeelle tai kehittyneempi Quattro Select -järjestelmä jopa 8 jätejakeelle pienessä tilassa.

Vakaa rakenne – vakaat materiaalit

Väliseinä on kestävää muovia, joka tuo vakautta ja on tukeva. V-muotoiset erotusreunat väliseinän yläreunassa parantavat lisää vakautta ja ohjaavat jätteitä tyhjennyksessä. Tällä tavalla paineen kasvaminen jommassakummassa astian lokerossa ei vaikuta väliseinään.

Helppo tyhjentää

Duo Select -astiat on helppo tyhjentää kaksiosastoiseen jäteautoon. Quattro Select tyhjennetään neliosastoiseen jäteautoon yhtä nopeasti.

Hyvä ergonomia

PWS-astiat on suunniteltu täyttämään hyvälle työympäristölle asetetut vaatimukset. Astia liikkuu hyvin, sillä siinä on kaksi isoa pyörää ja kolmas integroitu pyörä, joten astia liikkuu kevyesti myös täytenä. Kolmas pyörä on kääntyvä ja lukittavissa. Tukeva, helposti tartuttava kahva helpottaa astian siirtämistä ja kallistamista tarvittaessa.

Kestävät pohjoismaisen ilmaston

Duo Select -järjestelmä on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden olosuhteet. Oikea materiaalivalinta ja materiaalin paksuus (hyväksytty -40 - +80 °C:n lämpötila-alueelle) mahdollistavat myös kiinnijäätyneen jätteen tyhjennyksen. Myös oikeanlainen rakenne on tärkeä vakauden ja kestävyyden kannalta.