papperskorgar och skräpkorgar

Roskakorit

Ripustettavat roskakorit
Vapaasti seisovat roskakorit
Roska-astiat sensorilla
Poljinroskakorit
Lisävarusteet

Alkuperäiset tuotteet lajitteluun ulkona ja sisällä

Yleisiin tiloihin tarkoitetut PWS-roskakorit ovat usein olleet suunnannäyttäjiä suunnittelun alueella. Nykyään ne vaikuttavat kaupunkikuvaan kaikkialla. Laaja roskakorien valikoimamme auttaa löytämään tarpeisiinne juuri sen oikean . Roskakoreja valmistetaan erityyppisistä materiaaleista ja erilaisia malleja. Tilavuudet vaihtelevat 30 litrasta 1000 litraan.

  • HH 2000 on aito 70-luvun malli. Se on hyvin toimiva ja joustava. Tätä mallia voi löytää melkein kaikkialta Euroopasta.
  • SI 2200 on hillitty ja tukeva, sopii hyvin kaikkiin paikkoihin.
  • Pinto kehitettiin yhdessä Münchenin kaupungin kanssa, ja se on nykyään klassikko.
  • Santo on menestynyt malli, jota löytyy monesta paikasta vaikkakin se yhä yhdistetään Berliiniin. Voittanut hallinnollisten alueiden mallimme sopii hyvin pääkaupunkien kaduille.
  • Ventoon mahtuu 70 litraa ja se pohjautuu klassiseen HH 2000 -malliin.
  • Tara T on versio Tara-mallista. T- mallissa on tyhjennysluukku sivussa. Luukku parantaa ergonomiaa ja helpottaa roskakorien tyhjentämistä.

Seuraavilla sivuilla esitellään laaja PWS-valikoima, johon kuuluu useita alkuperäisiä tuotteita. Jos ympäristö vaatii jotain erilaista kuin vakiomallisto, PWS pystyy kehittämään asiakkaille räätälöityjä roskakoreja, jotka täyttävät suunnittelua ja toimintaa koskevat erityisvaatimukset.

Puhtaus julkisessa ja puolijulkisessa ympäristössä

Hyvin suunniteltu jätteen käsittelyjärjestelmä luo edellytykset sille, että julkinen ympäristö koetaan positiivisena. Yksi PWS:n tärkeimmistä tehtävistä on edistää järkevää ja helppoa jätteiden käsittelyä. PWS on toimittanut roskakoreja julkisiin ja puolijulkisiin ympäristöihin yli 30 vuotta. Emoyhtiömme Saksassa on tuottanut tuotteita jätteiden käsittelyyn yli 75 vuotta. Olemme näiden vuosien aikana työskennelleet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja nyt voimme tarjota laajan valikoiman roskakoreja ja säiliöitä, jotka on mukautettu markkinoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Ympäristö vaikuttaa siihen minkälaisen vaikutelman vierailija saa. Käyttämällä PWS:n siistejä ja hygieenisiä roskakoreja vierailijoille voidaan tarjota mahdollisuus toimia ympäristöystävällisesti ja pitää paikat puhtaina. Asiakkaidemme joukossa on muun muassa kuntia, juna- ja bussiasemia, sairaaloita, kouluja, yrityksiä, ostoskeskuksia sekä isoja ja pieniä myymäläketjuja, jotka käyttävät PWS-tuotteita lajitteluun ulkona ja sisällä.

Tuotevastuu

PWS kehittää tuotteita tehokkaaseen ja järkevään jätteiden käsittelyyn. Se ottaa huomioon ympäristön, tuotannon ja kuljetukset sekä materiaalivalinnat, korroosiosuojauksen, käyttäjäystävällisyyden ja kestävän kehityksen. PWS:n valikoimissa on ripustettavia ja vapaasti seisovia roskakoreja sekä maanalaisia järjestelmiä. Roskakorien on oltava huomaamattomia ja täydennettävä kaupunkikuvaa. PWS tarjoaa joustavia ratkaisuja ja pystyy täyttämään kaikki ne vaatimukset, jotka roskakoreille esitetään julkisessa ja puolijulkisessa ympäristössä. Esimerkiksi metalliset roskakorit voidaan toimittaan valinnaisessa RAL-värissä. Muoviset roskakorit voidaan tilata valinnaisessa värissä (määrästä riippuen). PWS tarjoaa myös erikoislakkauksia, symboleita ja tekstiä, jotka on silkkipainettu tai leikattu itsekiinnittyvästä vinyylistä, sekä suojan graffiteja vastaan.

Kokonaisratkaisuja

PWS:n laaja valikoima voidaan yhdistää muihin jäteratkaisuihin. PWS tekee mielellään ehdotuksia kokonaisratkaisuiksi tiettyihin tarpeisiin, jotka koskevat lajittelua ulkona tai sisällä.

Laatu ja kokemus

PWS:n tuotteita ja ratkaisuja on asennettu moniin paikkoihin Euroopassa ja Pohjoismaissa. Erilaiset projektit ovat tuoneet yhtiölle laajan kokemuksen ja osaamisen pohjoismaisista olosuhteista. Yhteistyö asiakkaiden kanssa on auttanut kehittämään uusia ja parantamaan vanhoja tuotteita asiakkaiden toiveiden täyttämiseksi.

Asiakkaille räätälöityjä

Yritysten toimipaikat, ostoskeskukset, bussi- ja juna-asemat, turistikohteet ja urheilupaikat täytyy pitää puhtaina. PWS:n laajassa valikoimassa on erilaisia toimintoja ja mahdollisuuksia räätälöintiin asiakkaan mukaan, kuten esimerkiksi värien valinnat tai painatukset, jotka voidaan räätälöidä täyttämään tietyt vaatimukset, jotta ne voidaan integroida kaupunkikuvaan tai yrityksen tiloihin. PWS tarjoaa asiakkaille tarpeisiin mukautettuja roskakoreja, joiden värit voidaan valita yksilöllisesti, ja jotka voidaan varustaa yhtiön graafisen profiilin mukaisilla tarroilla.

Esitteet ja roskakorit

>> A4-esite roskakoreista tästä.