Impressum

Tiedot ja kuvamateriaali

Kaikki tällä kotisivulla olevat tiedot on suojattu tekijänoikeuslailla, eikä niitä saa jakaa, muokata tai jäljentää edes osittain ilman PWS:ltä saatua suostumusta. Kaikki kuvat on suojattu tekijänoikeuslailla, eikä niitä saa jäljentää tai käyttää muissa julkaisuissa tai yhteyksissä ilman PWS:ltä saatua suostumusta. PWS pyrkii pitämään kotisivun ajantasaisena, luotettavana ja oikeaa tietoa sisältävänä kaikissa tilanteissa. PWS varaa kuitenkin oikeuden sisältövirheisiin tällä kotisivulla.

Tuotteiden muutokset ja värintoisto

PWS varaa itselleen oikeuden tehdä tarvittavia muutoksia tuotteisiin ilman ennakkoilmoitusta. PWS varaa itselleen oikeuden poikkeamiin tuotteiden värintoistossa / kotisivulla näytettyjen tuotteiden väreissä.

Ulkoiset linkit

PWS:n kotisivulla voi olla linkkejä muille kotisivuille. PWS ei vastaa tiedoista, joita näissä mahdollisissa ulkoisissa linkeissä nykyään tai tulevaisuudessa on.

Tarvitsetko kuvia tai haluatko lainata tekstiä?

Jos tarvitset kuvia tai tekstimateriaalia johonkin tarkoitukseen, autamme mielellämme pyydettäessä. Tekijänoikeudet © 2015 PWS Nordic AB, Perstorphttp://www.deltamedia.de/