Miksi Bio Select?

Hyvin dokumentoitu

Bio Select -järjestelmä on testattu ja dokumentoitu yhteistyössä kaikkien järjestelmän käyttöönottaneiden kuntien kanssa.

Vähentää pahojen hajujen riskiä

Bio Select -järjestelmässä on välipohja, joka edistää ruokajätteen kuivumista. Tämä vähentää pahoja hajuja kesäkuukausien aikana.

Estää jätteen kiinnijäätymistä

Bio Select -järjestelmän välipohjan ansiosta ruokajäte kuivuu helpommin. Tämä estää jätteen jäätymistä kiinni astiaan.

Biohylly-lisävaruste tehostaa vaikutusta

Vielä paremmaksi Bio Select -järjestelmä tulee, kun sitä täydennetään biohyllyllä, joka sallii yksittäisten ruokajätepussien jäätymisen talvella ja kuivumisen kesällä.

Hyvä ergonomia

PWS-astiat on suunniteltu täyttämään hyvälle työympäristölle asetetut vaatimukset. Astia liikkuu hyvin, sillä siinä on kaksi isoa pyörää. Astia on helppo kallistaa, ja se liikkuu kevyesti myös täytenä. Tukeva, helposti tartuttava kahva, jossa on hyvin tilaa käsille, helpottaa siirtämistä.

Kestävät pohjoismaisen ilmaston

Bio Select -järjestelmä on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden olosuhteet. Oikea materiaalivalinta ja materiaalin paksuus (hyväksytty -40 - +80 °C:n lämpötila-alueelle) mahdollistavat myös kiinnijäätyneen jätteen tyhjennyksen. Myös oikeanlainen rakenne on tärkeä vakauden ja kestävyyden kannalta.

Helppo tyhjentää

Astiat ovat hieman kartion muotoisia ja niissä on pyöreät kulmat, mikä helpottaa tyhjentämistä/puhdistamista. Nostoreuna on muotoiltu standardin mukaan sopimaan useimpiin takaa ja sivusta lastattaviin jäteautoihin.