PWS – OSA ESE WORLD -KONSERNIA

 

Johtava valmistaja

ESE World on Euroopan johtava keräysvälineiden valmistaja loppujätteille ja kierrätettäville materiaaleille. ESE:llä on laaja ja syvä asiantuntemus jätehuollosta. Yhtiö perustettiin jo vuonna 1934 ja nykyään se toimii kaikkialla Euroopassa. PWS-yhtiöllä osana ESE-konsernia on käytössään tehtaat Saksassa ja Ranskassa sekä laaja ja terävä alan osaaminen. PWS-astiat valmistetaan Euroopan kaikkein pohjoisimmassa jäteastiatehtaassa lähellä pohjoismaista markkina-aluetta ja toimitetaan keskusvarastoon Ruotsiin. Sieltä ne toimitetaan kaikkiin Pohjoismaihin.

Vuodesta 2019 ESE on ollut osa Berry Global konsernia, jolla on yli 250 toimintoa ja noin 50 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Me PWS:llä noudatamme Berry Global Groupin laatimia ohjeita.

PWS-yhtiönä

 

PWS – kehittää tuotteita järkevään jätteiden käsittelyyn

PWS kehittää ja myy tuotteita jätteiden käsittelyyn. Yhtiöllä on johtava asema Pohjoismaiden markkinoilla ja sillä on laaja valikoima tuotteita, joissa toimivuus, ergonomia ja tehokkuus ovat keskeisiä:

  • Muun muassa Quattro Select, jossa on monta lokeroa pienessä tilassa, on mullistanut kotitalouksien jätteiden lajittelun.
  • Kerrostaloihin ja asunto-osakeyhtiöihin on käteviä ja edullisia maanalaisia järjestelmiä, joihin mahtuu suuret jätemäärät tilaa säästävällä tavalla.
  • Julkisissa ympäristöissä olevia roskakoreja on monia malleja, jolloin ne sulautuvat hyvin erilaisiin kaupunkiympäristöihin.
  • Syntypaikkalajittelukalusteet ovat funktionaalinen ja siisti osa sisustusta, ja ne ratkaisevat jätteiden syntypaikkalajittelun kouluissa, lentokentillä ja yrityksissä.
  • Vaarallinen jäte on käsiteltävä turvallisella tavalla ja säilytettävä oikein. PWS tarjoaa kaiken, mikä vaaditaan vaarallisen jätteen turvalliseen käsittelyyn.

 

Paljon teknistä osaamista ja kokemusta

Meillä on paljon osaamista ja kertynyttä kokemusta jätteiden ja kierrätettävän materiaalin tilapäisestä säilyttämisestä erityisesti pohjoismaisissa olosuhteissa, joissa on haasteellinen talvisää. Olemme osa ESE World -konsernia, joka aloitti pienenä perheyrityksenä, mutta on tänä päivänä kansainvälinen konserni. Hyödynnämme teknistä osaamista ja kokemusta ja muokkaamme sen nykypäivään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tällä tavalla pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Kehitämme tulevaisuuden lajittelujärjestelmiä

PWS tietää, mitä pohjoismaisiin olosuhteisiin mukautettu tehokas jätteiden käsittely vaatii. Luovana yrityksenä keskitymme tuotejärjestelmien ja tuotteiden kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. PWS vastaa jätteiden käsittelyalan lisääntyviin vaatimuksiin ydinarvoillaan, jotka ovat asiakaskeskeisyys, luovuus ja vastuu. Parannamme tuotteita ja järjestelmiä jatkuvasti samalla, kun optimoimme sisäisiä prosesseja.

Haluan tietää enemmän PWS-tuotteista ja -järjestelmistä