Mikä on Bio Select?

Vähentää nestettä ja hajua

PWS-astiat on kehitetty huomioiden sekä jätteiden kerääjän että astioiden käyttäjän ergonomia. Bio Select on kehitetty ratkaisemaan ongelmat, jotka syntyvät kosteista ruokajätteistä. Bio Select -astioita on kahta kokoa, 140 ja 240 litraa. Astioissa on pohjaventtiilit, jotka edistävät jätteen kuivumista. Talvella ruokajätteen jäätymisriski pienenee ja kesällä pahan hajun muodostuminen vähenee. Vielä paremmaksi järjestelmä tulee, kun sitä täydennetään biohyllyllä, joka sallii ruokajätteen jäätyä talvella ja kuivua kesällä.

Hyvä ergonomia ja työympäristö

PWS-astiat on suunniteltu täyttämään hyvälle työympäristölle asetetut vaatimukset. PWS on kehittänyt Bio Select -astiaan Combiolock-kannen. Combiolock-kanteen on integroitu säkinpidike. Astiassa on isot pyörät, jotka liikkuvat hyvin ja astia on helppo kallistaa siirrettäessä. Tukevat ja helposti tartuttavat kahvat on muotoiltu siten, että kahvan ja astian välissä on riittävästi tilaa. Bio Select ja biohylly parantavat työympäristöä ja vähentävät pahojen hajujen muodostumista. Astiat ovat hieman kartion muotoisia ja niissä on pyöreät kulmat, mikä helpottaa tyhjentämistä/puhdistamista. Nostoreuna on muotoiltu standardin mukaan sopimaan useimpiin takaa ja sivusta lastattaviin jäteautoihin.

Tehokkaat lisävarusteet

Bioastian vakiokoko on 140 litraa, pyydettäessä 240 litraa on mahdollinen. Vielä tehokkaampi Bio Select -järjestelmä saadaan lisäämällä siihen erilaisia lisävarusteita asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Bio Select -lisävarusteita ovat biohylly, kumivälikkeet kanteen ilmanvaihdon ja äänenvaimennuksen takia, venttiilit sivuihin, rei’itetyt sivut ja välipohja. Yleisimmin käytettyjä lisävarusteita Bio Select -astiassa ovat kumivälikkeet kannessa, välipohja ja kaksi venttiiliä astian alareunassa sekä rei’itetyt sivut.