Näin Bio Select -järjestelmä toimii

Bio Select- järjestelmässä on hyvä ilmanvaihto

Hyvä ilmanvaihto kuivattaa ruokajätteitä

 

Bio Select -järjestelmän hyvän ilmanvaihdon ansiosta ruokajätteet kuivuvat helposti. Kuivempi ruokajäte vähentää pahaa hajua kesäisin sekä edistää jätteen jäätymistä talvella.

 

Venttiilit optimoivat ilmanvaihdon

 

Kaksi venttiiliä astian alaosassa ja välipohja optimoivat ilmanvaihdon. Välipohja kääntyy ylös tyhjennyksessä. Astiat voidaan toimittaa varustettuina sivuissa olevilla rei’illä ilmanvaihdon lisäämiseksi. Kumivälikkeet vaimentavat kannen sulkeutumisääntä ja parantavat astian ilmanvaihtoa.

Combiolock-kansi paperisäkeille

Valitse lisävarusteeksi Combiolock-kansi, jossa on integroitu säkinpidike helppokäyttöisille paperipusseille.

 

Biohyllyllä kuivatetaan ja jäädytetään ruokajäte

 

Ruokajätteessä tapahtuu biologista hajoamista, joka johtaa lämpöön, kosteuteen ja kondensaatioon. Kostea ruokajätepussi jäätyy kiinni astiaan talvella ja vaikeuttaa tyhjentämistä. Tätä varten PWS kehitti biohyllyn, jonka voi asentaa uusiin tai nykyisiin astioihin. Biohyllyllä ruokajätepussit kuivatetaan tai jäädytetään yksitellen. Paperinen ruokajätepussi asetetaan astian biohyllylle, jossa sitä säilytetään väliaikaisesti, kunnes se jäätyy, jonka jälkeen se pudotetaan alas säiliöön. Kesäisin biohyllyllä kuivatetaan pussit. Astian hygienia parantuu ja jätteen paino keventyy. Kun astia tyhjennetään, biohylly kääntyy automaattisesti ylös, jolloin se ei estä tyhjentämistä.